OKULUMUZUN TARİHÇESİ

2014 yılında yapımı tamamlanan okulumuz 2015 yılı Eylül ayında eğitim öğretime başlamıştır.

Okulumuz 2 kat üzerine kurulmuş betonarme binadan ibarettir ve 4 derslikten oluşmaktadır.

Okul Öncesi Eğitimin Amaçları ve Temel İlkeleri doğrultusunda; öğrencilerimizin hayal güçlerini,yaratıcı ve eleştirisel düşünce becerilerini,iletişim kurma ve duygularını anlatabilme v.b. olumlu davranışlarının geliştirilmesi amacıyla,okulumuzun eğitim kalitesi, yaparak yaşayarak öğrenme; aktif öğrenme;  sanat çalışmaları; gezi gözlem etkinlikleri ile  yükseltilmiş; böylelikle herkesin çocuğunu göndermek istediği bir okul haline gelmiştir.

Okul Öncesi Eğitimin amaçlarıyla doğru orantılı olarak;çocukların Atatürk,vatan,millet ve manevi değerlere bağlı,kendine güvenen çevresiyle iyi iletişim kurabilen,dürüst,ilkeli,çağdaş,düşünceli,hak ve sorumluluklarını bilen,saygılı ve kültürel çeşitlilik içinde hoş görülü bireyler olarak yetişmelerini temel hazırlamak amacıyla çaba göstermekteyiz.Çocuklara hayal güçlerini, yaratıcı ve eleştirel düşünme becerilerini,  iletişim kurma ve duygularının anlatabilme davranışları kazandırabilmek amaçlarımız arasındadır.Okulumuzdaki bütün süreçler bu amaçları desteklemek amacıyla yürütülmektedir.